Draai je toestel om het spel te spelen

CAMEL UP

Probeer zoveel mogelijk punten te scoren en verdien een cashback!

HOE WERKT HET?

·         In Camel Up wed je op de uitkomst van een stapelgekke kamelenrace.

·         Vijf kamelen staan aan de start. Aan het begin van het spel wordt voor elke kameel een dobbelsteen gegooid. Deze bepaalt hoeveel velden een kameel vooruitgaat. Komt een kameel op een veld met 1 of meer kamelen, dan springt deze er bovenop.   Gaat een kameel die 1 of meer kamelen op zijn rug heeft vooruit, dan neemt deze de kamelen op zijn rug mee.

·         Elke beurt mag je uit 2 opties kiezen. Je kunt op een kameel wedden of je kunt en dobbelsteen gooien. Na elke beurt daalt de waarde van de wedkaarten met 1 punt.

·         Wil je wedden dat een kameel aan het einde van een ronde voorstaat, dan klik je op het kamelensymbool  rechtsonder en kies je 1 van de zichtbare wedkaarten.

·         Wil je een dobbelsteen werpen, dan klik je op het dobbelsteensymbool . 1 van de kamelen gaat daardoor een aantal velden vooruit (en neemt eventueel de kamelen op zijn rug mee). Er is voor elke kameel maar 1 dobbelsteen, dus een kameel loopt in een ronde niet meer dan 1 keer.

·         Een ronde is na 4 acties afgelopen. Voor elk van je wedkaarten krijg je de punten die erop staan als de betreffende kameel daadwerkelijk aan de leiding gaat. Een kameel die op een andere kameel zit, ligt op hem voor. Heb je een wedkaart van een kameel die niet aan de leiding gaat, dan verlies je 1 punt.

·         Het spel is direct afgelopen nadat een kameel de finish is gepasseerd  (na veld 13). Je krijgt dan nog 1 keer punten voor je wedkaarten.

Veel plezier en succes!